Monipuolisia metsäpalveluita

Toimintaperiaatteemme on tarjota kokonaisvaltainen "avaimet käteen" -palvelu. Hoidamme ammattitaidolla kaiken päätehakkuusta metsän uudistamiseen.

Koneellinen puunkorjuu

Tarjoamme sopivan kaluston aina ensiharvennuksista avohakkuisiin. Kalustostamme löytyy koneet myös energiahakkuisiin ja pehmeiden maiden puunkorjuuseen.

Lue lisää

Metsäneuvonta

Tarjoamme metsään liittyviä asiantuntijapalveluita: metsäneuvonta, metsäsuunnitelmat, valtakirjapuukaupan tarjouslaskenta ja vertailu, metsälannoituksien suunnittelu ja tarjouslaskenta.

Lue lisää

Energiapuu

Energiapuukaupan hoitaa tytäryhtiömme Karjalan Metsä ja Energia. Lue lisää klikkaamalla itsesi KME:n nettisivuille.

Lue lisää

Metsänuudistaminen

Tarjoamme metsäuudistamiseen liittyviä palveluita. Palveluvalikoimaamme kuuluvat perinteisten kaivurilaikutuksen, mätästyksen, äestyksen ja koneistutuksen lisäksi myös muut koneelliset maanmuokkauspalvelut. 

Lue lisää

Metsuripalvelut

Ammattitaitoiset metsurimme toteuttavat mm. taimikonhoidot ja ennakkoraivaukset. Metsurimme hoitavat myös erikoiskohteiden puunkaadot kuten tontti- ja puistohakkuut sekä yksittäisten puiden poistot.

Lue lisää

Sähkölinjojen reunametsät

Toteutamme sähköverkkojen vierimetsiin ja reunavyöhykkeisiin liittyviä palveluita. Hoidamme sähkölinjojen reunametsien käsittelyt aina maanomistajien kontaktoinnista puunkorjuuseen sekä puukauppaan.

Lue lisää