Monipuolisia metsäpalveluita

Palveluitamme

Toimintaperiaatteemme on tarjota kokonaisvaltainen "avaimet käteen" -palvelu. Hoidamme ammattitaidolla kaiken päätehakkuusta metsän uudistamiseen.

Koneellinen puunkorjuu

Tarjoamme sopivan kaluston aina ensiharvennuksista avohakkuisiin. Kalustostamme löytyy koneet myös energiahakkuisiin ja pehmeiden maiden puunkorjuuseen.

 

Metsäneuvonta

Tarjoamme metsään liittyviä asiantuntijapalveluita: metsäneuvonta, metsäsuunnitelmat, valtakirjapuukaupan tarjouslaskenta ja vertailu, metsälannoituksien suunnittelu ja tarjouslaskenta.

 

Energiapuu

Energiapuukaupan hoitaa tytäryhtiömme Karjalan Metsä ja Energia. Lue lisää klikkaamalla itsesi KME:n nettisivuille.

 

 

Metsänuudistaminen

Tarjoamme metsäuudistamiseen liittyviä palveluita. Palveluvalikoimaamme kuuluvat perinteisten kaivurilaikutuksen, mätästyksen, äestyksen ja koneistutuksen lisäksi myös muut koneelliset maanmuokkauspalvelut. 

 

Metsuripalvelut

Ammattitaitoiset metsurimme toteuttavat mm. taimikonhoidot, istutukset ja ennakkoraivaukset. Metsurimme hoitavat myös erikoiskohteiden puunkaadot kuten tonttihakkuut, puistohakkuut sekä yksittäisten haastavien puiden poistot.

 

Sähkölinjojen reunametsät

Toteutamme sähköverkkojen vierimetsiin ja reunavyöhykkeisiin liittyviä palveluita sijainnista riippumatta. Hoidamme sähkölinjojen reunametsien käsittelyt aina maanomistajien kontaktoinnista puunkorjuuseen sekä puukauppaan.

 

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön