Kokonaisvaltaista koneurakointia

Palveluitamme

Toimintaperiaatteemme on tarjota kokonaisvaltainen "avaimet käteen" -palvelu. Hoidamme ammattitaidolla kaiken päätehakkuusta metsän uudistamiseen.

Koneellinen puunkorjuu

Pyydä tarjous

Tarjoamme sopivan kaluston aina ensiharvennuksista avohakkuisiin. Kalustostamme löytyy koneet myös energiahakkuisiin ja pehmeiden maiden puunkorjuuseen.

Saaristometsäpalvelut

Työmaakohtainen hinnoittelu.

Saaristossa tapahtuvaan puunkorjuuseen ja metsänuudistamiseen pystymme laatimaan asiakaskohtaisen palvelun. Työlajit: koneellinen puunkorjuu, maanmuokkaus, metsänhoito, erikoismetsurityöt, jne.

Metsäneuvonta

Yksikkö hinnoittelu.

Tarjoamme metsään liittyviä asiantuntijapalveluita: metsäneuvonta, metsäsuunnitelmat, valtakirjapuukaupan tarjouslaskenta ja vertailu, metsälannoituksien suunnittelu ja tarjouslaskenta.

Sähkölinjojen reunametsät

Projektikohtainen hinnoittelu.

Toteutamme sähköverkkojen vierimetsiin ja reunavyöhykkeisiin liittyviä palveluita sijainnista riippumatta. Hoidamme sähkölinjojen reunametsien käsittelyt aina maanomistajien kontaktoinnista puunkorjuuseen sekä puukauppaan.

Metsänuudistaminen

Työmaakohtainen hinnoittelu.

Tarjoamme metsäuudistamiseen liittyviä palveluita. Palveluvalikoimaamme kuuluvat perinteisten kaivurilaikutuksen, mätästyksen, äestyksen ja koneistutuksen lisäksi myös muut koneelliset maanmuokkauspalvelut. 

Metsuripalvelut

Työmaakohtainen hinnoittelu.

Ammattitaitoiset metsurimme toteuttavat mm. taimikonhoidot, istutukset ja ennakkoraivaukset. Metsurimme hoitavat myös erikoiskohteiden puunkaadot kuten tonttihakkuut, puistohakkuut sekä yksittäisten haastavien puiden poistot.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön